Gerçek Uzaktan Eğitim Nedir?

Uzaktan Eğitim kavramı günümüzde pek çok kurum tarafından kullanılıyor. Ancak gerçek uzaktan eğitim çok zordur.


Uzaktan Canlı Eğitimler Başladı

Uzaktan Canlı Eğitimler Başladı. Uygulamalı yapılan derslerde öğrenciler uzaktan etkileşimin keyfini yaşıyorlar. Siz de Gerçek Uzaktan Eğitimi deneyimi yaşamak için Hemen Kayıt Olun.

Bu günlerde herkes evinde kalıyor. Ancak bu günler geçecek fakat geçen zamanı geri getiremeyiz. Bu açıdan kişisel gelişimimizi devam ettirmek durumundayız. Vektörel Bilişim olarak sizlere Mükemmel ses ve görüntü iletişimi sağlayan bir uzaktan eğitim alt yapısı kurduk. Bu sistemle eğitmeni görebilir, eğitmen sizi görebilir. Siz eğitmenin ekranını görebilir, eğitmen sizin ekranınızı görebilir. Beyaz Tahta Uygulaması ile eğitmen tahtada size konuları anlatabilir. Ekranını paylaşarak uygulama yapabilir. Sizler kendi bilgisayarınızda uygulama yaparken eğitmen ekranınızı görebilir, sizi yönlendirebilir.

Uzaktan Eğitimde Etkileşim

Ders esnasında el kaldır butonu ile söz isteyebilir sesli şekilde eğitmene soru sorabilirsiniz. Eğitmen söz hakkı verdiğinde sorunuzu sorar eğitmen cevap verebilir. 

Eğitmen Ders esnasında katılımı artırmak için konuyla ilgili çeşitli sorular sorar. Sizler bu soruları canlı olarak ekranda görebilir ve cevaplayabilirsiniz. Eğitmen sizler için bir sunum paylaşabilir. Bu sunum üzerinden dersini anlatabilir. Eğitmen sizi tahtaya kaldırabilir. Siz tahtaya çıkıp eğitmenin çizim ekranına yazı yazabilir, kalemle çizgi çizebilirsiniz.

Özetle gerçek bir sınıfta yaptığınız tüm etkileşimleri gerçek bir uzaktan eğitimde sisteminde bilgisayarınız vasıtası ile gerçekleştirebilirsiniz.

Vektörel Bilişim'de Uzaktan Eğitim

Vektörel Bilişim bünyesinde yer alan öğrencilere yapılan anketlerde yoğun bir şekilde Uzaktan Eğitimle yapılan derslerin çok verimli olduğu hatta bazı öğrenciler yüzyüze eğitimden daha verimli olduğunu bildirmiştir.

Siz de bu deneyimi yaşamak için hemen kayıt olun.